BORN TO SHOOT THE WORLD AROUND ME

Mensen omschrijven mij als: “enthousiast, gepassioneerd, vriendelijk, perfectionistisch en Bourgondisch”. Deze eigenschappen komen dan ook sterk terug in mijn werk. De wens van de klant staat voorop en het is voor mij een uitdaging deze te overtreffen.
Een foto is niets meer dan een bevroren moment uit iemands leven.
Ik ga voor de hoogst mogelijke kwaliteit om deze momenten voor mijn klanten vast te leggen.
De foto’s die ik maak worden extra nabewerkt. Veel aandacht wordt besteed aan een goede balans tussen licht, kleur en details. Door gebruik te maken van een professionele camera (Canon EOS 5D Mark II) zijn de mogelijkheden legio om de foto’s aan te passen.

Foto van Loon Sail Ship
“When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
ANSEL ADAMS
“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”
ERNST HASS
“Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”
ROBERT FRANK

Contact

Om contact met mij op te nemen, kunt u het onderstaande formulier te gebruiken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

NAAM

TELEFOONUMMER

EMAIL

PROJECT TYPE
DIGITAAL PAKKET

VRAAG